Airbrush.
Super flot maleri med Airbrush. Malet af min ældste søn. God weekend

Forår.

Nu kommer foråret. Så tænker vi tilbage på den flotte vinter, og glemmer hurtigt, hvor koldt det var.

Næsten som efterårs vejr.

Regn, blæst og mega koldt. Rigtig hygge inde vejr. Tror jeg vil gå i køkkenet og hygge lidt med at bage lidt godt til eftermiddagskaffen. Så må det da snart blive forår.

Silende regn, oprydning og rengøring.

Vejret i dag bliver vist ikke bedre end i går, silende regn fra morgen til aften. Sådan et vejr indbyder til indendørs sysler. Så igen i dag står den på jobsøgning, oprydning, rengøring, sorterer og stille pænt. Det bliver så godt. Så er der pænt, når jeg kan begynde at lave noget udenfor.

Ensomt træ midt i søen.

Her er mange gode motiver.

Gå tur i naturen.

Godt nytår til alle. Håber 2017 bliver et godt og spændende år.

Hygge.

Nu er weekenden ved at være slut, den er blevet brugt til at bage småkager, afslapning og gå tur i naturen. Næste weekend er der julemarked på Klosterlund.

Konfirmation.

Fantastisk lagkage med opsats i fondant, lavet af min ældste søn og svigerdatter. De var færdige med den kl 03.45 natten til søndag, så de var lidt trætte, men også stolte, på selve dagen.

Konfirmation.

Festen blev hold i jagt stuen

Konfirmation.

En vel overstået konfirmation - tema var jagt og fiskeri

Er hun ikke herlig ? Mit første barnebarn, som bliver 7 mdr. idag.

Et helt nyt år.

Vi er startet på en ny bog med titlen "2016" med 365 blanke sider. Det er kun os der bestemmer hvad der skal stå på disse. Husk at fylde dem med gode, positive, hyggelige og fredfyldte oplevelser. Godt nytår til alle.

Store bageweekend.

Nu er det oktober og jeg er godt igang med at prøve bage småkager. Igår blev dejen til tomat, chilli og lakrids småkagerne lagt og skal bages idag. Der blev lige bagt en chokoladekage til kaffen. Men der har allerede været mus i. Glæder mig til at smage ;)

Nu er der kun 3 mdr. til juleaften - dejligt

Barnedåb.

Nu har Clara, vores første barnebarn, officielt fået sit navn. Alt gik godt og hun sagde ikke en lyd i kirken ;)

Ferie.

Nu er vi hjemme igen efter en utrolig god ferie i Poznan, Polen. Det er nu 6. gang vi har været i byen og den er stadig lige charmerende. I år hyggede vi med strøgturer, shopping, cafe besøg, dejlig mad og en drink i ny og næ. Der er jo ingen der går langt på literen i sådan en varme.

Hygge og afslapning.

Det kan man da vist kalde en afslappet kat. Han vil meget hellere være inde i stuen, end ude i den danske sommer.

Dansk sommer

Det var godt nok en kort sommer vi havde i år. En lille uge blev det til og så blev det efterår. Nå, men så er der da en undskyldning for ikke at gå i haven og bare dase. Så skal der hygges i hygge rummet. God dag til jer alle ;)